2018.03.13. 13:00

Digitális Témahét – Szakmai műhely

Budapest, Budapest, Komor Marcell u. 1., 1095

Művészetek Palotája

Események, Tanároknak

Hogyan érdemes készülni a Digitális Témahétre? – szakmai műhely keretében, a Témahéten való részvételhez adunk kedvcsinálót, valamint útmutatást és ötleteket a sikeres szervezéshez és a projektek megvalósításhoz. A rendezvényre várunk minden, a digitális kompetenciafejlesztés újszerű módszerei iránt érdeklődő pedagógus kollégát.

Részletes program

A szakmai műhely programját Dr. Főző Attila László, a Digitális Témahét témavezetője nyitja meg a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ nevében. Előadásában a Digitális Témahét szakmai koncepcióját és céljait, az eddig elért eredményeket, valamint az EFOP-3.2.15-VEKOP-17 kiemelt projekt kapcsolódó feladatait mutatja be, amelyek a Témahét sikeres megvalósítását támogatják.

A műhely további programjában egy, a korábbi Digitális Témahéten már megvalósított projekt tapasztalatairól, valamint az internetbiztonság témakörben hallhatnak előadásokat, melyekkel kapcsolatban Magyarország Digitális Oktatási Stratégiája (DOS) és a Digitális Gyermekvédelmi Stratégia (DGYS) fontos célokat tűz ki a köznevelés számára.

A rendezvény helyszínét biztosító MÜPA digitális marketing-vezetője, Fazekas László bemutatja, hogy milyen színes és ötletes, kifejezetten fiataloknak szóló digitális programokkal várják a hozzájuk látogatókat.

A szakmai műhely zárásaként kötetlen beszélgetésre invitáljuk a jelenlévőket, hogy osszák meg egymással és a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ szakmai csapatával személyes tapasztalataikat és gondolataikat a Digitális Témahét szervezésével, az iskolai projektek megvalósításával kapcsolatban.

A szakmai műhely közös szervezésben valósul meg a Budapesti Pedagógiai Oktatási Központtal.

Jelentkezni a szakmai műhelyre a regisztrációs lap kitöltésével tud.

Köszönjük jelentkezését!