2018.03.22. 13:00

Digitális Témahét – Szakmai műhely Salgótarjánban

Salgótarján, Salgótarján, Arany János út 12.

Salgótarjáni Madách Imre Gimnázium

Események, Tanároknak

Hogyan érdemes készülni a Digitális Témahétre? – szakmai műhely keretében, a Témahéten való részvételhez adunk kedvcsinálót, valamint útmutatást és ötleteket a sikeres szervezéshez és a projektek megvalósításhoz. A rendezvényre várunk minden a digitális kompetenciafejlesztés újszerű módszerei iránt érdeklődő pedagógus kollégát.

A szakmai műhely témái:

  • A Digitális Témahét szakmai koncepcióját, valamint az EFOP-3.2.15-VEKOP-17 kiemelt projekt kapcsolódó feladatait Dr. Főző Attila László, a Digitális Pedagógiai módszertani Központ szakértője mutatja be.
  • Így készülök a Digitális Témahétre – Tóth Éva pedagógus saját tapasztalatait osztja meg korábbi projektekről, és ötleteket ad az idei projektek megvalósításhoz.
  • Fókuszban az internetbiztonság, a médiatudatosság – Tóth Dániel pszichológussal beszélgetünk az internet, a közösségi oldalak és videojátékok által állított új kihívásokról és lehetőségről.
  • Dr. Főző Attila László és Jánossy Zsolt, a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ szakértői digitális pedagógiai eszközöket mutatnak be.
  • A résztvevők szakmai tapasztalatai és javaslatai a Digitális Témahét szervezésével, az iskolai projektek megvalósításával kapcsolatban.

A rendezvény programját a hivatkozást követve töltheti le.

Kérjük, részvételi szándékát ezen a regisztrációs linken keresztül jelezze felénk.

(Az Ön által megadott email-címre fogjuk Önnek megküldeni az igazolást, amennyiben ezt alább kéri, továbbá minőségbiztosítási okokból elégedettségi kérdőívet fogunk kiküldeni a műhelyen részt vevőknek.)