2018.03.21. 13:00

Digitális Témahét – szakmai műhely Székesfehérváron

Székesfehérvár, Székesfehérvár, Táncsics Mihály utca 7.

Alba Innovár

Események, Tanároknak

Hogyan érdemes készülni a Digitális Témahétre? – szakmai műhely keretében, a Témahéten való részvételhez adunk kedvcsinálót, valamint útmutatást és ötleteket a sikeres szervezéshez és a projektek megvalósításhoz. A rendezvényre várunk minden a digitális kompetenciafejlesztés újszerű módszerei iránt érdeklődő pedagógus kollégát.

A szakmai műhely témái:

  • A Digitális Témahét szakmai koncepcióját, valamint az EFOP-3.2.15-VEKOP-17 kiemelt projekt kapcsolódó feladatait Dr. Főző Attila László, A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ szakértője mutatja be.
  • Így készülök a Digitális Témahétre – Tóth Éva pedagógus saját tapasztalatait osztja meg korábbi projektekről, és ötleteket ad az idei digitális projektek megvalósításhoz.
  • Fókuszban az internetbiztonság, a médiatudatosság – Tóth Dániel pszichológussal beszélgetünk az internet, a közösségi oldalak és videojátékok által állított új kihívásokról és lehetőségről.
  • Az Alba Innovár szakmai palettájával is megismerkedhetnek a részt vevők – készségfejlesztés robotokkal, informatikai- és okoseszközökkel

A rendezvényt záró fórum alkalmat fog adni arra, hogy a résztvevők megbeszéljék szakmai tapasztalataikat és javaslataikat a Digitális Témahét szervezésével, az iskolai projektek megvalósításával kapcsolatban

A rendezvény meghívóját a hivatkozást követve töltheti le.

Kérjük, részvételi szándékát a regisztrációs ív kitöltésével jelezze.

(Az Ön által megadott email-címre fogjuk Önnek megküldeni az igazolást, amennyiben ezt alább kéri, továbbá minőségbiztosítási okokból elégedettségi kérdőívet fogunk kiküldeni a műhelyen részt vevőknek.)