2019.11.21. 13:30

Pedagógiai megújulás a 21. század eszközeivel – szakmai műhely

Szombathely, 9700 Szombathely, Szent Imre herceg utca 84/B

Kámoni Arborétum Ökoturisztikai Látogató és Oktató Központ

Események, Tanároknak

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ műhelymunka-sorozatának szakmai célja kettős:

  • az EFOP-3.2.3-17, illetve VEKOP-7.3.3-17 „Digitális környezet a köznevelésben” pályázatot megvalósító intézmények szakmai támogatása, valamint
  • a Digitális Témahétre való felkészülést segítő, gyakorlatcentrikus műhelymunka a témahéttel ismerkedő és a témahéten korábban már tapasztalatokat szerezett pedagógusok számára.

A „Digitális környezet a köznevelésben” pályázati projekteket megvalósítók számára a műhelymunka megteremti a lehetőséget a pályázatok eredményes megvalósításához szükséges, a szakmai igényekről, együttműködési formákról szóló eszmecseréhez. A résztvevőknek lehetőségük nyílik szakmai konzultációkra, tapasztalataik megosztására, a pályázat megvalósítása során felmerülő szakmai jellegű dilemmáik megbeszélésére.

A Digitális Témahéttel kapcsolatosan a pedagógusok jó gyakorlatokkal, újszerű szakmai, szervezési és tartalmi megoldásokkal találkozhatnak, ötleteket, javaslatokat gyűjthetnek a digitális pedagógia módszertani megoldásainak szélesítéséhez, a digitális kompetencia mindennapi gyakorlatban történő fejlesztéséhez.

Kérjük, részvételi szándékukat a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezzék.