2020.02.20. 14:00

PEDAGÓGIAI MEGÚJULÁS A 21. SZÁZAD ESZKÖZEIVEL – SZAKMAI MŰHELY

Törökbálint, 2045 Törökbálint, Dózsa György u. 15.

Zimándy Ignác Általános Iskola

Események, Tanároknak

A rendezvény technikai okok miatt elmarad.

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ műhelymunka-sorozatának szakmai célja kettős:

az EFOP-3.2.3-17, illetve VEKOP-7.3.3-17 “Digitális környezet a köznevelésben” pályázatot megvalósító intézmények szakmai támogatása, valamint
a Digitális Témahétre való felkészülést segítő, gyakorlatcentrikus műhelymunka a témahéttel ismerkedő és a témahéten korábban már tapasztalatokat szerezett pedagógusok számára.

A “Digitális környezet a köznevelésben” pályázati projekteket megvalósítók számára a műhelymunka megteremti a lehetőséget a pályázatok eredményes megvalósításához szükséges, a szakmai igényekről, együttműködési formákról szóló eszmecseréhez. A résztvevőknek lehetőségük nyílik szakmai konzultációkra, tapasztalataik megosztására, a pályázat megvalósítása során felmerülő szakmai jellegű dilemmáik megbeszélésére.

A Digitális Témahéttel kapcsolatosan a pedagógusok jó gyakorlatokkal, újszerű szakmai, szervezési és tartalmi megoldásokkal találkozhatnak, ötleteket, javaslatokat gyűjthetnek a digitális pedagógia módszertani megoldásainak szélesítéséhez, a digitális kompetencia mindennapi gyakorlatban történő fejlesztéséhez.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát a regisztrációs űrlap kitöltésével jelezze!