Felhívás kutatásban történő részvételre

Kedves Pedagógus Kolléga!

Magyarország Digitális Oktatási Stratégiája (DOS) az elkövetkező évek során fokozatosan megteremti a digitális oktatás, képzés feltételeit és mindenki számára elérhetővé teszi a szükséges digitális kompetenciákat.

A kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy olyan módszertani megoldások honosodjanak meg a köznevelésben, amelyek elősegítik és támogatják a digitális eszközök bevezetését és minél hatékonyabb alkalmazását a mindennapi iskolai gyakorlatban.

A vizsgálat során nem rögzítünk sem személyes, sem az Ön személyével összefüggésbe hozható adatokat. Az adatfelvétel kutatási céllal történik, amely alapján statisztikai szempontú elemzésekre kerül sor. A kérdőív kitöltésével kapcsolatos bővebb információkat a Technikai segédlet című dokumentumban (PDF), olvashatja el, illetve töltheti le vagy nyomtathatja ki, ha számítógépén van a fájl megnyitását lehetővé tevő program.

A kitöltés kb. 30—35 percet vesz igénybe, de lehetősége van arra is, hogy a kérdőív kitöltését megszakítsa és egy későbbi alkalommal folytassa.

A kérdőív egyik kérdésében egy videorészlet megtekintését követően kell válaszolnia, ezért a kérdőív kitöltését csak olyan eszközön tudja befejezni, amelyik hangszóróval is rendelkezik.

A kérdőívet ide kattintva érheti el.

A kérdőív kitöltése során felmerülő kérdéseit, véleményét az attitudkutatas@dpmk.hu e-mail címre várjuk.

Köszönjük együttműködését!

a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ munkatársai