I. DIGITÁLIS OKTATÁSI KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

A DOKK-Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás széles körű tájékoztatást ad a Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájában foglalt célokról, és lehetőséget kínál a digitális oktatáshoz kapcsolódó pedagógiai, módszertani és technológiai eszközök és újdonságok megismerésére. A téma iránt érdeklők az eseményen első kézből értesülhetnek a hazai digitális oktatás helyzetéről és jövőjéről. A kiállításon bemutató órák mellett módszertani workshopokon, eszközbemutatókon és további színes programokon vehetnek részt az érdeklődők.

A rendezvényen bemutatjuk az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 számú „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérés-értékelés és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása”, valamint az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 számú „Digitális kompetencia fejlesztése” című projekteket.

A rendezvény helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem I. épület
1117 Budapest, Magyar Tudósok körútja 2.
A rendezvény időpontja: 2017. szeptember 29-30.

Köszönjük a hatalmas érdeklődést a DOKK – Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás iránt! A regisztrációk száma elérte a rendezvény helyszínének befogadóképességét, így jelenleg nem tudunk több regisztrációt fogadni.

A Plenáris teremben zajló programokat élőben közvetítjük a rendezvény Facebook oldalán. 

A BME Informatika Épület mellett felállított sátorban a kiállítók standjai regisztráció nélkül is látogathatóak.

RÉSZLETES PROGRAM

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A résztvevőknek – amennyiben igénylik – igazolást adunk a konferencián történt részvételről, mely beszámítható a hétévenkénti kötelező továbbképzés teljesítésébe (8 óra). Ennek igénylése szintén online módon történik, válassza a „Regisztráció részvételi igazolás igénylésével” gombot az online regisztrációs űrlap kitöltésénél. Az itt megadott adatok alapján az igazolást elkészítjük, és a rendezvényen adjuk át a résztvevőknek.

A rendezvény operatív szervezője a Suliszerviz Pedagógiai Intézet. Kérdés esetén forduljon hozzájuk bizalommal az spi@suliszerviz.com e-mail címen.

Az eseményt a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ, az Oktatási Hivatal, az Eszterházy Károly Egyetem, a Klebelsberg Központ és a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség szervezi.


Kiemelt támogató

Arany fokozatú támogató

Ezüst fokozatú támogató

Bronz fokozatú támogató