DOKK 2019 – DIGITÁLIS OKTATÁSI KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS

dokk_dokk2019_logo

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ (DPMK) az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” című kiemelt projekt keretében szervezi meg

A digitális jövő elkezdődött. Benne vagy?!
DOKK 2019 Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás

című rendezvényét. A DOKK-Digitális Oktatási Konferencia és Kiállítás széles körű tájékoztatást ad a Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájában foglalt célokról, és lehetőséget kínál a digitális oktatáshoz kapcsolódó pedagógiai, módszertani és technológiai eszközök és újdonságok megismerésére. A téma iránt érdeklők módszertani workshopok, eszközbemutatók és további színes programok keretében, első kézből értesülhetnek a hazai digitális oktatás helyzetéről és jövőjéről.

A rendezvény helyszíne: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem I. épület
1117 Budapest, Magyar Tudósok körútja 2.
A rendezvény időpontja: 2019. június 7–8.

A résztvevők az esemény két napja alatt tájékozódhatnak a digitális oktatáshoz kapcsolódó innovatív pedagógiai és technológiai megoldásokról, az intézmény- és humánerőforrás-fejlesztés lehetőségeiről, a magyarországi és nemzetközi jó gyakorlatokról. A plenáris előadásokon és a kerekasztal-beszélgetéseken a hazai és nemzetközi tudományos és a gazdasági élet, valamint a szakpolitika képviselői osztják meg a témával kapcsolatos stratégiai és szakmai gondolataikat. A szekciók, módszertani műhelyek, bemutató órák és teachmeet-ek keretében fejlesztők, gyakorló pedagógusok kapnak lehetőséget arra, hogy bemutathassák a jól működő gyakorlataikat. A konferencia kiváló alkalom arra, hogy a köznevelési intézmények, pedagógusok tájékozódjanak a digitális átállás jelenlegi helyzetéről, az eddig elért eredményekről, és az előttük álló kihívásokról, lehetőségekről.

A konferencia tervezett programja

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

A pedagógus résztvevőknek – amennyiben igénylik – igazolást adunk a konferencián történt részvételről, amely a 277/1997. (XII. 22.) Korm. számú rendelet  alapján beszámítható a hétévenkénti kötelező továbbképzés teljesítésébe. Ennek igénylése szintén online módon történik, az online regisztrációs űrlap kitöltésével. Az itt megadott adatok alapján kiállított igazolást a rendezvény helyszínén vehetik majd át az azt igénylők.