Megnyílt a Digitális Témahét regisztrációs felülete

2018. április 9-13. között harmadik alkalommal kerül sor a Digitális Témahét (DTH) megszervezésére. A sikeres részvételhez érdemes minél hamarabb regisztrálni a Digitális Témahét honlapján. A szervezők örömmel várják a határon túli iskolák jelentkezését is! A regisztrációt követően az intézmény megjelenik a Digitális Témahét Térképén, valamint letölthető az online jelvény, amelyet az iskola honlapjára is ki lehet tenni.

A Digitális Témahét fő célja a digitális pedagógia módszertanának népszerűsítése és elterjesztése a köznevelésben.  A program fontos törekvése, hogy a digitális kompetenciafejlesztés az informatika órán túl kiterjedjen más tantárgyakra is. A résztvevő pedagógusok és diákok változatos és kreatív iskolai projektek keretében fejleszthetik képességeiket technológiával támogatott tanulás során. Az elmúlt tanévben több mint 3200 digitális oktatási projekt valósult meg 7600 tanár közreműködésével és 130000 diák részvételével.

A Témahétről és a regisztrációról bővebb információt a digitalistemahet.hu oldalon talál.

 

Készült az EFOP-3.2.15–VEKOP-17-2017-00001 „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” projekt keretében.