Tisztelt Kollégák, kedves Pedagógusok!

A tanév végéhez közeledve a Digitális Jólét Program és a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ szeretné köszönetét és nagyrabecsülését kifejezni áldozatos munkájukért, elismerésre méltó kitartásukért. Összefoglaljuk azokat a gondolatokat, amelyeket néhányukkal ebben a változásokkal és kihívásokkal teli időszakban végzett munkájukról készítettünk. A koronavírus-járvány okozta helyzet, a különböző munkarendek közötti váltakozás korábban nem tapasztalt kihívást jelentett, így ebben a tanévben az oktatás folyamatosságának biztosítása néha erőn felüli munkát kívánt meg.

A 2020/21-es tanévben a digitáliskompetencia fontosabbá vált, mint korábban bármikor. A pedagógiai eszköztárak számos kellékkel bővültek és ismereteink a digitális világról napról napra gyarapodtak. Többek között a 2021-es Digitális Témahét pályázatára beérkezett projektek és jó gyakorlatok is bizonyítják, a pedagógusok példamutatóan helytálltak és kitartóan alkalmazkodtak a járványhelyzet okozta bizonytalan körülményekhez.

Őszinte elismerésünket szeretnénk kifejezni minden pedagógusnak, és munkájukhoz további sikereket kívánunk! Reméljük, hogy az alábbi gondolatok további inspirációt nyújtanak, illetve  ezúton is  kifejezhetjük köszönetünket. Fogadják néhány hétköznapi hősünk a múlt évi digitális munkarendhez fűződő sikertörténetét, amellyel szeretnénk rámutatni az elmúlt év különleges helyzetének néhány pozitívumára is:

Kellemes pihenést kívánunk a közelgő vakáció alatt, illetve eredményes feltöltődést a következő tanév feladataihoz!