Eszközök Code Week eseményt szervezőknek

A Code Week, azaz a Programozás Hete célja, hogy egy héten át a lehető legtöbb diák ismerkedjen meg a programozás alapjaival vagy tanuljon programozni magasabb szinteken. A program kapcsán, melyre idén október 6. és 21. között kerül sor,  iskolák, cégek, felsőoktatási intézmények, múzeumok, élményközpontok szervezhetnek a kódoláshoz kapcsolódó eseményeket. Az alábbiakban az ilyen események szervezőinek kínál néhány hasznos grafikai elemet a Code Week.

A Code Week megismertetését segíti az a négyoldalas brosúra, amely magyar nyelven is elérhető és terjeszthető elektronikusan vagy akár nyomtatva is.

Aki Code Week eseményt szervez, elsőként mindenképpen regisztrálja be az eseményt a kezdeményezés nemzetközi honlapján, ahol magyar nyelven lehet megadni az információkat és feltölthető a szervező logója is.

Az eseményszervezőknek érdekes lehet a Code Week hivatalos logója, a háttérgrafika és a kitűző is, amelyeket elektronikusan vagy nyomtatásban használhatnak. Mindezek egy egységes eszközkészletben megtalálhatók itt.

A Code Week események előadói használhatják a hivatalos PowerPoint-sablont is, amely szintén letölthető.

Az eseményszervezőknek angol nyelvű leírások is segíthetnek, így egy általános ismertető és egy letölthető tételesebb útmutató.

További grafikai elemek, támogató eszközök is elérhetők a Code Week honlapján.

Aki a közösségi médiában is beszámol az általa szervezett Code Week eseményről, kérjük, használja a #CodeEU és a #EUCodeWeek hashtageket.

A Twitteren elérhető a magyarországi Code Week nagykövetek csatornája is a Code Week Hungary (@CodeHungary).

Kérdése van? Keressen bennünket a codeweek@dpmk.hu címen!

A Code Week programról bővebben a dpmk.hu oldal Code Week aloldalán olvashat.