Műhelymunka a VEKOP-7.3.3-17 pályázatot megvalósító intézmények számára

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ (DPMK) szakmai támogatást nyújtó tájékoztatóra és műhelymunkára hívja a VEKOP-7.3.3-17 pályázatot megvalósító intézményeket. A DPMK egyik kiemelt feladata, hogy az EFOP-3.2.15-VEKOP-17-2017-00001 „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” című kiemelt projekt keretében elősegítse a digitális oktatás pedagógiai eszközrendszerének kialakítását szolgáló pályázatok minél eredményesebb megvalósítását.

A DPMK a kiemelt projekt keretében folyamatos támogatást nyújt a pályázaton nyertes intézmények számára a vállalásaik teljesítéséhez. Annak érdekében, hogy a szakmai együttműködés minél hatékonyabban megvalósulhasson, Központunk szakmai támogatást nyújtó műhelyt szervez az érintett intézmények számára, melynek célja az elkövetkező két év közös feladatairól való tájékoztatás és egyeztetés, valamint a kooperáción alapuló partnerség elmélyítése.

A szakmai műhely az alábbi helyszínen és időpontban kerül megrendezésre:

2018.12. 12. 14:00-17:30 Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium Montessori Tagiskolája (1119 Budapest, Keveháza u. 2.)

A rendezvény lehetőséget biztosít arra, hogy a pályázatokat megvalósító intézmények képviselői válaszokat kapjanak szakmai kérdéseikre az előadóktól, illetve egymás munkáját ötleteik és bevált módszereik megosztásával segítsék.

A regisztrációs űrlapon a jelentkezők előzetesen is megfogalmazhatják szakmai kérdéseiket.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük a műhelymunkán részt venni kívánó intézményeket, hogy az alábbi linken regisztráljanak a rendezvényre: REGISZTRÁCIÓ

További információk:

  • Kérjük, hogy egy intézmény maximum két fővel képviseltesse magát.
  • Kérjük, hogy amennyiben a regisztrációt követően mégsem tudnak részt venni a szakmai műhely munkájában, azt az adott időpont előtt legalább 3 nappal jelezzék számunka a szakmai_tamogatas@dpmk.hu e-mail címen.

 

PROGRAM

14:00 – 14:30 Regisztráció

14:30 – 14:45 Köszöntő

14:45 – 15:15 Miben segíthetünk?
A szakmai megvalósítást támogató fejlesztések a DPMK-ban, a pályázatokat érintő szakmai támogató szerep bemutatása
Nagy Regina vezető digitális fejlesztési szakértő, DPMK

15:15 – 15:45 Digitális iskola leszünk! De hol tartunk?
A Digitális Névjegy Rendszerről
Dr. Főző Attila László senior digitális fejlesztő, DPMK

16:00 – 16:30 Töltsük fel, de hogyan…
Kötelező publikáció az NKP felületére
Az NKP feltöltő felületének fejlesztői (EKE OFI)

16:30 – 16:45 Kik vagyunk? A vendéglátó intézmény bemutatkozása

16:45 – 17:30 Beszéljük meg!
Kérdések, dilemmák: a pályázat szakmai megvalósításának nehézségei és sikerei.
Kapcsáné Németi Júlia senior digitális fejlesztő, DPMK