Flashmob pályázat 2019 eredményhirdetés

A Digitális Témahét koordinátorai pályázatot írtak ki a Témahéten regisztrált intézmények körében a programot népszerűsítő flashmobok megvalósítására. Az iskoláknak a diákok részvételével kellett kirakniuk a D T H feliratot minél kreatívabb módon, lehetőség szerint az iskolán kívüli helyszínen oly módon, hogy a Digitális Témahét üzenete minél több emberhez eljusson.

A pályázó iskoláknak a feliratról felülnézeti fotókat kellett készíteniük, ezzel pályázhattak a díjra. A Digitális Témahét koordinátorai a beküldött fotókat – az iskola nevével és a település feltüntetésével – a Témahét nyitónapján képes bemutató formájában megjelentették a program  honlapján és a közösségi médiában.

A zsűri döntése alapján a sok jó pályázat közül 2019-ben a püspökladányi Erőss Lajos Református Általános Iskola videóban is összefoglalta a flashmobot és beszámolt róla a LadányTV is.

Ebben az évben 27 iskola küldött be fényképeket a flashmob akciójukról. Ezekből a fényképekből készült az alábbi videó:

A díjátadó ceremónia a Digitális Oktatási Konferencia és Kiállításon lesz 2019. június 8-án. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött: http://dpmk.hu/dokk/

Gratulálunk a nyertesnek és mindenkinek, aki részt vett ezekben a megmozdulásokban országszerte!