„Hungary – Play! Learn! Succeed!”

A BETT (British Educational Training and Technology) Show évtizedek óta az Egyesült Királyság és Európa egyik legnagyobb oktatástechnológiai seregszemléje. A kiállítást és konferenciát az idei évben 2018. január 24–27. között rendezték meg Londonban, több mint 900 kiállító és több mint 30.000 látogató részvételével. Az eseményen Magyarország idén első alkalommal vett részt önálló, 310 m2-es országstanddal.

Magyar kiállítók korábban is jelen voltak a rendezvényen, idén azonban a „Hungary – Play! Learn! Succeed!” nevet viselő magyar stand egységes megjelenési keretet teremtett a mintegy 25 magyar vállalat, valamint start-up vállalkozás számára arra, hogy bemutassák termékeiket, szolgáltatásaikat. A bemutatók és előadások mellett a résztvevő cégeknek kiváló lehetőségük nyílt a szakmai kapcsolatépítésre, az iparág szereplőivel folytatott egyeztetésekre és üzleti tárgyalásokra is.

A kiállításon önálló standterülettel rendelkeztek az alábbi cégek:

Emellett a standon kialakított prezentációs terekben bemutatkozási lehetőséget kapott:

 

Készült az EFOP-3.2.15–VEKOP-17-2017-00001 „A köznevelés keretrendszeréhez kapcsolódó mérési-értékelési és digitális fejlesztések, innovatív oktatásszervezési eljárások kialakítása, megújítása” projekt keretében.