BETT Show 2020 a DPMK-val – Felhívás

Érdekli az oktatás jövője?
Kíváncsi az oktatástechnológia aktuális trendjeire?
Szívesen megismerkedne az oktatás modern eszközeivel, esetleg ki is próbálná azokat?
Tartalmas és színvonalas előadásokon és műhelymunkákon szeretne részt venni?

Akkor tartson velünk a londoni BETT Show-ra!

A BETT Show (British Educational Trade and Technology Show) a világ legnagyobb és legizgalmasabb oktatástechnológiai seregszemléje, amely 2020-ban január 22. és 25. között, immár 36. alkalommal kerül megrendezésre. A kiállításra közel 150 országból érkező, mintegy 35 000 szakember és érdeklődő több mint 800 olyan cég bemutatóját tekintheti meg, amelyek már nevet szereztek a 21. század oktatástechnológiai megoldásainak elterjesztésében. Az ismert nevek mellett a százat is meghaladja azon vállalkozások száma, amelyek startupként vannak jelen az oktatási technológia piacán, és most a BETT Show kiállítójaként is megismerkedhetnek velük az érdeklődők. A kiállításon részt vevő látogatók számos színvonalas előadást is meghallgathatnak, a szakmai műhelymunkák keretében pedig kiváló lehetőségük nyílik a nemzetközi tudásmegosztásra is. Kedvcsinálóként a szervezők rövid összeállítást is készítettek.

A Digitális Jólét Nonprofit Kft. Digitális Pedagógia Módszertani Központja (DPMK) elkötelezetten támogatja Magyarország Oktatási Stratégiájának megvalósítását. Kiemelt fontosságú feladatának tekinti, hogy szakmai támogatást nyújtson az oktatási intézmények számára a digitális átmenet folyamatában, és folyamatosan tájékoztassa a pedagógusokat az oktatástechnológiai újdonságokról, a tanítás-tanulás folyamatában sikerrel alkalmazható digitális eszközökről, módszerekről.

Ennek a tevékenységnek a keretében kínálunk a BETT Show-ra látogató kollégáknak tartalmas szakmai programot ahhoz, hogy a kiállításon eltöltött idő hatékonyan szolgálja szakmai fejlődésüket.

Amit a DPMK kínál:

  • Előzetes információk, ajánlók a kiállítással kapcsolatban.
  • A digitális pedagógiai megoldásokban jártas, a kiállítást ismerő szakemberek által vezetett „BETT-túra”.
  • Előre egyeztetett standlátogatások és workshopokon való részvétel szervezése.
  • Iskolalátogatás a kiállítással párhuzamosan.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a DPMK a BETT Show-ra kiutazó résztvevők számára csupán a szakmai program szervezését biztosítja, az utazás és a kint tartózkodás költségeihez anyagilag nem tud hozzájárulni. A kiállításon való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, amelyet minden érdeklődőnek saját magának kell intéznie a BETT Show honlapján keresztül.

Amennyiben igénybe kívánja venni a DPMK által felajánlott szakmai támogatást, kérjük, az alábbi linken található kérdőív kitöltésével jelezze azt felénk 2020. január 12. éjfélig.

A jelentkezés nem jelent részvételi kötelezettséget, az előzetes regisztráció pusztán az igényfelmérést szolgálja, illetve elősegíti, hogy a szakmai program szervezését minél inkább a résztvevők igényeihez tudjuk igazítani.

A szakmai programkínálatot az előzetesen regisztrálók igényeinek figyelembevételével pontosítjuk, majd részletes tájéjoztatást adunk a jelentkezőknek.

Kérjük, figyeljék a dpmk.hu oldal híreit!